Navigation close button

DEGUSTATION MENU

Degustacijski menu 9 sljedova: 795,00 kn

Tasting menu 9 courses

Degustacijski menu 5 sljedova: 520,00 kn

Tasting menu 5 courses

Sljubljivanje vina: 9 čaša 480,00 kn

Wine pairing – 9 glasses

Sljubljivanje vina: 5 čaša: 310,00 kn

Wine pairing – 5 glasses

* Degustacijski menu priprema se isključivo za cijeli stol

The tasting menu is prepared for the whole table exclusively

COLD APPETIZERS

SALATA OD RAKOVICE  sa kremom od paljenog vrhnja, marinirana tikvica  u kombuchi od bazge, borač, prah borovih mladica, kavijar od jesetre, tekući gel od kombuche bazge
CRAB SALAD with burnt crème fraîche cream, marinated zucchini in elderflower kombucha, borage, young pine needle powder, Sturgeon caviar, elderflower kombucha liquid gel

VRTNE ŠPAROGE kuhane u kozjoj sirutki, krema od medvjeđeg luka, usoljeni žumanjak u mesnom garumu, ulje misa lješnjaka, reducirana sirutka
GARDEN ASPARAGUS cooked in goat whey, wild garlic cream, salted egg yolk in meat garum, hazelnut miso oil, reduced whey

ORADA  sa  korabicom ukiseljenom u nukazuki, slanuša i koromač, hladna juha od fermentirane rajčice i ulja lista smokve, pinjoli, 95kn
SEA BRAM with pickled kohlrabi in nukazuke salicornia and fennel, fermented tomato and fig leaf oil cold soup, pine nuts

RUBIA GALLEGA sa glazurom od kozica i poljskog cvijeća, odležana guščja jetra, treviški radič kuhan u jabučnoj soluciji, dressing od soka jabuke, radiča i timutskog papra
RUBIA GALLEGA, prawns and wildflowers glaze, aged foie gras, Radicchio rosso di Treviso cooked in apple solution, apple juice, radicchio and timut pepper dressing

JUNEĆI TARTAR sa hollandaiseom od bučinog ulja, krema od fermentirane jabuke, kreker od žitarica i peludi samoniklih mirodija
BEEF TARTAR with pumpkin seed oil hollandaise, fermented apple cream, grain and wild plants pollen cracker   

HOT APPETIZERS

Dnevni izbor juha
Daily selection of soups

BABY SIPICA na otvorenoj vatri, karamelizirani mladi poriluk u sirutki i sijenu, chutney od wakame algi i naranče
BABY CUTTLEFISH grilled on open fire, caramelized young leek in whey and hay, wakame alge and orange chutney

PROLJETNA SALATA sa kozicama i grillanom rimskom salatom, artičoke, rotkvice, komorač, fermentirano vrhnje od bazge
SPRING SALAD with prawns and grilled romaine salad, artichoke, radish, fennel, fermented elderflower creme fraiche

Soparnik vol.2
Soparnik, traditional thin filled pastry Vol.2

RIŽOTO od artičoka, limuna i Blue di Bagnoli sira, garum od lisičarki i badema
RISOTTO with artichokes, lemon and Blue di Bagnoli cheese, chanterelles and almond garum

PAŠTAŠUTA, bechamel od mlaćenice, ulje od medvjeđeg luka
„Paštašuta“, buttermilk bechamel, wild garlic oil

MAIN COURSES

FILE ROMBA na otvorenoj vatri, sauté od boba i mladog graška, grillani mladi češnjak kuhan u kombuchi od jagode, umak od fermentiranog ribljeg umaka i vlasca
TURBOT FILLET on open fire, broad bean and young pea sauté, grilled young garlic cooked in strawberyy kombucha, fermented fish sauce with chives

MANO2 STEAK, odležan u Koji riži, umak od maslaca i tartufa, hasselback krumpir, grillana artičoka
MANO2 STEAK, aged in Koji rice, butter and truffle sauce, hasselback potato, grilled artichoke

ODLEŽANI TELEĆI FILE s duxelleom od tartufa i smeđih šampinjona, umak od misa briocha, bijela šparoga
VEAL FILLET aged, truffle and brown mushroom duxelle, brioche miso sauce, white asparagus

SHORT RIB sous vide, zeleni crepinette od začinskog bilja, glazirana mrkva i ljutika u domaćem octu od kave, tartar od mrkve, umak od karameliziranog povrća
Short rib sous vide, green herb crepinette, glazed carrots and shallots in homemade coffee vinegar, carrot tartare, caramelized vegetable sauce

PUNJENA PREPELICA  završena u krušnoj peći, saute od smrčaka i boba, espuma od pojačanog temeljca prepelice
STUFFED QUAIL finished in bread oven, morel and broad bean saute, intensified quail stock espuma

FISH

Ulov dana iz Jadrana
Catch of the day from the Adriatic Sea

Dnevna ponuda ribljih fileta
Daily offer of fish fillets

STEAKS

RIB EYE, mokro zrenje Black Angus (grain fed)
RIB EYE, wet age Black Angus (New Zeland)

TOMAHAWK STEAK, mokro zrenje Black Angus, Hrvatska  
TOMAHAWK STEAK, wet age Black Angus (Croatia)

RIB EYE  suho zrenje, (grain fed) Hrvatska
RIB EYE, dry aged (grain fed) Croatia

JUNEĆI FILE STEAK, suho zrenje Charolais, Francuska 220kn/260g
BEEFSTEAK, dry age Charloais cattle (France)

T-BONE STEAK, suho zrenje, Black Angus, Hrvatska 80kn/100g
T-BONE STEAK, dry age Black Angus cattle (Croatia)

SIDE DISH

Dnevni izbor
Green vegetable sauté

Pavé od krumpira
Potato pavé

Zeleni povrtni sauté
Green vegetable sauté

DESSERTS

Dnevni izbor slastica
Daily Desserts