Navigation close button

HRVOJE KROFLIN, EXECUTIVE CHEF-PARTNER

Detaljnije

Nakon završene Ugostiteljske škole u Zagrebu, Hrvoje Kroflin započinje raditi u restoranu Gallo 2004. godine. Odlaskom iz restorana Gallo započinje njegova dugogodišnja karijera u restoranu Mano. Od 2005.-2013. godine radi kao executive chef i manager restorana Mano te preuzima i novootvoreni restoran ManO2 na Radničkoj cesti. 2015. godine odlazi na staž u restoran The Ledbury u Londonu (2* Michelin) kod slavnog chefa Bretta Grahama, te isto tako stažira i u restoranu Kallmünz u Meranu. Ima iskustvo u radu velikim i zahtjevnim gastro eventima kao što su gala večere na VIP Snow Queen Trophy koje je organizirao posljednjih nekoliko godina. Hrvoje je član Odbora za ocjenjivanje regionalnih kulinarskih natjecanja u Hrvatskoj.

MARKO TURKOVIĆ, HEAD CHEF

Detaljnije

Svoju kuharsku karijeru, chef Marko Turković započinje 2009. godine kuhajući u renomiranim dubrovačkim i korčulanskim restoranima nakon čega 2013. godine odlazi na svoj prvi kuharski staž u inozemstvo. Nakon skoro godinu dana rada u nizozemskom restoranu De Kromme Watergang važno iskustvo stječe u jednom od najboljih restorana svijeta, Schauenstein Schloss u Švicarskoj (3*** Michelinove zvjezdice) uz bok chefu Andreasu Caminadi. Vraća se na Korčulu gdje radi na poziciji head chefa vodi Mimi’s Bistro at Taras lodge, a zatim kao sous chef u Aterini. U jesen 2017. godine odlazi kod chefa Kobea Desramaultsa u restoran Chambre Séparée (1** Michelinova zvjezdica) u belgijskom Gentu gdje se dodatno educira nekoliko mjeseci.

Povratkom u Hrvatsku, dolazi u restoran Mano2 gdje danas radi na poziciji head chefa.

MARKO RUNDEK, HEAD SOMMELIER

Detaljnije

Karijeru sommeliera započeo je graditi još za vrijeme studija vinarstva i vinogradarstva na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Svoju vinsku avanturu započinje 2006. godine kada završava sommelierski tečaj pri Hrvatskom sommelierskom klubu te ujedno i radom u renomiranim zagrebačkim restoranima kao što su Prasac, Peta četvrtina a zatim kao voditelj i sommelier restorana & wine bar-a Dubravkin put. Tu se zadržava 3 godine nakon čega odlazi na poziciju voditelja i sommeliera Dežman bara u Zagrebu.