Navigation close button

HRVOJE KROFLIN, CHEF

Detaljnije

Nakon završene Ugostiteljske škole u Zagrebu, Hrvoje Kroflin započinje raditi u restoranu Gallo 2004. godine. Odlaskom iz restorana Gallo započinje njegova dugogodišnja karijera u restoranu Mano. Od 2005.-2013. godine radi kao executive chef i manager restorana Mano te preuzima i novootvoreni restoran ManO2 na Radničkoj cesti. 2015. godine odlazi na staž u restoran The Ledbury u Londonu (2* Michelin) kod slavnog chefa Bretta Grahama, te isto tako stažira i u restoranu Kallmünz u Meranu. Ima iskustvo u radu velikim i zahtjevnim gastro eventima kao što su gala večere na VIP Snow Queen Trophy koje je organizirao posljednjih nekoliko godina. Hrvoje je član Odbora za ocjenjivanje regionalnih kulinarskih natjecanja u Hrvatskoj.

MARKO RUNDEK, HEAD SOMMELIER

Detaljnije

Karijeru sommeliera započeo je graditi još za vrijeme studija vinarstva i vinogradarstva na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Svoju vinsku avanturu započinje 2006. godine kada završava sommelierski tečaj pri Hrvatskom sommelierskom klubu te ujedno i radom u renomiranim zagrebačkim restoranima kao što su Prasac, Peta četvrtina a zatim kao voditelj i sommelier restorana & wine bar-a Dubravkin put. Tu se zadržava 3 godine nakon čega odlazi na poziciju voditelja i sommeliera Dežman bara u Zagrebu.